Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara amelî olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya maslahatleri cihetiyle kapılar mazarrat görmez.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında ilgi edilmesi gereken ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi derunin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Opsiyonel olarak kötü sızdırmazlık sağlayan kapı madunı giyotini, yangına Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dayanıklı istanbul Yanggın kapısı fiyatları hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak yürekin omurga olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Belirtilen bu saat dilimleri bir bapnın yangına ne derece süre dayanacağını ifade etmektedir. Lakin bu mevzuda tetik çıkmak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı Yangın Merdiveni Kapısı olması gereken bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Bina içlerinde kadeh yahut metal kasa olan daha uçuk ve kullanışlı yangın kapıları yeğleme edilebilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page